Fără categorie 

Case din lemn Harghita

Judetul Harghita este datorita amplasarii acestuia unul dintre cele mai importante, daca nu cel mai important centru al firmelor de constructii case din lemn. Acest lucru se datoreaza nu numai amplasarii in zona montana si plina de paduri dar mai ales experientei acumulate de-a lungul vremii, experienta ce a fost transmisa de la cei batrani catre cei tineri din cele mai indepartate timpuri pana in zilele noastre.

Astfel, in Harghita pe langa calitate si profesionalism casele au si povesti din trecut, spuse in prezent prin intermediul mainilor de mesteri ce construiesc casele. Constructia caselor din lemn din Harghita se bazeaza pe resursele de material lemnos din judet, mai exact din Carpati ce se afla la 1000-1300 m deasupra nivelului marii. Traditia prelucrarii lemnului este in prezent completata de tehnologie moderna de tip german. Incepand de la uscare, proiectare a casei, debitarea lemnului si prelucrarea acestuia, pana la transportul si constructia efectiva si definitiva pe teren toate sunt elementele care intra in sarcina firmei noastre. Astfel, apeland la serviciile oferite de noi, veti avea o casa care va deveni „acasa” pentru dumneavoastra, o casa ecologica, moderna, sigura, protejata de efectele incalzirii globale si in special confortabila. Casele propuse de firma noastra sunt pe cat de diferite pe atat de intime si in directa conexiune cu clientul respectiv viitorul locatar. Fie ca sunt pe un singur nivel, fie ca au terasa sau mansarda, fie ca sunt cu un etaj sau mai multe fiecare casa pe care o producem este conform cerintelor clientilor, asta pentru ca ne respectam clientii si dorintele acestora.

Serviciile noastre sunt recunoscute si apreciate in intreaga Europa, dar in special in Germania unde am executat case cu nivel de energie zero. Totodata mentionam ca executam case la comanda, case cu sisteme inteligente de incalzire inteligente si economice, case cu modele deosebite dar si cabane din barne sau din lemn rotund.

Related posts