Fără categorie 

Ce mai flexibila femeie din lume.

O frumoasa femeie din Germania a uimit o lume intreaga cu flexibilitatea ei.  Zlata a intrat in cartea recordului drept cea mai flexibila femeie din lume.

In varsta de 25 de ani Zlata si-a dat seama inca de la gradinita cand avea 4 ani ca are o mobilitate iesita din comun. Medici au fost foarte uimiit cand au vazut-o , ei spun ca ligamentele ei flexibile sunt asemenea bebelusilor.

Zlata este nascuta in Kazahstan, a crescut in Tatarstan dar de la varsta de 16 ani s-a mutat in Germania, ea este poreclita „femeia-sarpe”. Povestea ei incepe cand avea numai 4 ani, educatoarea de la graditina a pus-o sa faca podul din picioare, ea fiind foarte felexibila a reusit din prima, aceeasta a ramas foarte uimita, si de aici a continuat cu acest  sport.

Cea mai flexibila femeie din lume declara ca e greu sa ajungi bogat, din sportul pe care il practica. Pentru un show de 10 minute castiga aproximativ 1000 de euro, dar nu poate sa sustine mai multe reprezentatii intr-o zi.  Dar cu toate astea nu duce lipsa de spectacole, majoritatea lor au loc in Europa si Asia. Tot in acest interviu Zlata sustine ca nu cunoaste foarte multe despre  Romania, dar ar fi incantata sa viziteze tara noastra, pentru mai multe show-uri.

Related posts