Diverse 

Cele mai pretioase 5 orase din lume.

 

In acest articol prezentam indicii care iti pot fii de folos pentru a alege locul de vacanta, si de a nu fii dezamagit de alegerea facuta, iti punem la dispozitie un top 5 a celor mai pretioase orase din lume. Acestea sunt:

1. Dublin, Irlanda: este una dintre cele mai mici orase-capitala a Europei, datorarea acestui prim loc este dat de rata scazuta a infractionalitatiilor, ceea ce iti ofera un sentiment de siguranta. Oamenii locului sunt foarte prietenosi, acestia vorbesc rar si incearca sa dea o mana de ajutor fiecaruit turist care le calca meleagul.

2. Siem Reap, Combodgia: este locul potrivit pentru a petrece o vacanta de vis si in acelas timp de lux. Dupa o perioada de razboi, cambodgienii sunt cei mai bogatii oamneni care ofera un confort si un lux suprem. Orasul este cu populatie relativ mica, si ofera ceea ce mult orase nu iti pot oferi, si anume linistea si aerul curat.

3. Auckland, Noua Zeelanda: este unul dintre orasele mari din Noua Zeelanda, locuitorii sunt foarte prietenosi cu noi veniti, si nu te lasa sa iti faci griji in timpul vizitei, sau sa te plictisesti, au o multime de activitati in aer liber ceea ce pe multi ii face fericiti. Aerul este curat datorita multor parcuri de pe coasta de nord a Oceanului Pacific. Iubitorii de sporturi extreme sunt invitatii in vestul zonei unde nu departe se afla salbaticia. Iar doritorii de liniste se relaxeaza in Ponsonby, Parnell sau Mt Eden.

4. Charleston, Statele Unite ale Americii: acest oras este unul cu cei mai voiosi locuitori, este locul unde oamenii nu au voie sa fie suparati, si trebuie sa fie cu zambetul pe buze. Multi oamenii din orasele mari, se muta in acest oras tocmai pentru fericirea data de fiecare om de pe strada, si de arta care se creeaza in acesta.

5. Victoria, Canada: este capitala Columbiei Britanice , unul dintre cele mai importante destinatii turistice, este recunoscuta pentru serviciile de top si gazdele primitoare. Influentele englezesti persista si astazi datorita stabilirii a multor englezi in aceasta zona.

Related posts