Diverse 

De ce vin strainii in Romania

Tot mai des ne punem intrebarea „De ce vin strainii in Romania?”, raspunsurile sunt multe. Unii cred pe buna credinta ca vin pentru frumusetea naturii, altii spun ca pentru preturile mici din domeniul medical dar cei mai multi spun ca pentru ca au deschise afaceri aici. Daca ne luam dupa o statistica realizata in 2014 rezulta ca turistii straini au cheltuit anul trecut nu mai putin de un miliard de euro pe atractiile turistice ale Romaniei. Cei mai multi turisti care ne viziteaza tara pe parcursul unui an sunt italienii si israelienii.

Dupa o statistica realizata de o agentie de turism din Romania rezulta ca in primele noua luni ale acestui an au vizitat nu mai putini de 7.2 milioane de turisti straini. Numarul acestora a crescut cu 10% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Statistica arata ca numarul turistilor veniti in tara noastra din Israel este de 130.000 de turisti, din Italia este de 160.000 de turisti iar din Germania 200.000 de turisti.
Turistii din Israel prefera tara noastra tocmai pentru ca in Israel sunt interzise cazinourile. Si cum romania este bogata in jocuri de noroc acestia vin in numar mare si fac city-breack-uri de cateva zile.

Pe langa obiectivele turistice oferite de Romania, turistii de mai bucura si de pachete stomatologice sau medicale care sunt cu 40-50% mai ieftine decat in vest.  In fiecare an sunt peste 7.000 de turisti care vin in tara noastra pentru tratamente stomatologice.

Related posts