Studentie 

LSRS da startul celei de-a treia editii a proiectului SMART Internships

Liga Studentilor Romani din Stainatate da startul celei de a treia editia a proiectului SMART Internship, cu ocazia acestui eveniment va anunta si lista institutilor publice la care tineri absolventi se pot inscrie pentru managment shadowing, care se vor desfasura in toamna anului 2015.

SMART Internship este defapt expunerea la un nivel ridicat in cadrul institutilor gazda si activitatea de impact pe toata durata studiilor.

Smart Internship aflat la ce-a de a treia editie pune la dispozitie absolventiilor cu experienta academica internationala stagii de pregatire in instititii publice din Romania. La aceasta editie din anul 2015 sunt alaturi pentru a da o mana de ajutor tinerilor absolventi institurii precum: Ministerul Muncii, Ministerul Tineretului si Sportului, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, nou in acest proiect se afla si Camera Deputatilor, Institutul National de Statistica si Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in domeniul Educatiei, si multe altele.

Acest program SMART Internship ofera peste 40 de stagii de pregatire in cadrul acestor institutii. Perioada de inscriere pentru aceste stagii este 7 – 29 Mai 2015.

Stagiile se vor desfasura pe perioada vacantei universitare si va cuprinde una sau pana la trei luni de pregatire, de asemenea se poate cere si prelungirea lor. Castigatorii vor fi anuntati in perioada 18 – 26 Iunie 2015.

Related posts