PC Phone 

Cum sa afli daca cineva iti foloseste contul de Netflix

Contul tau de Netflix ar trebui sa fie ceva personal, ca si adresa de email. Din aceasta cauza ar fi bine sa stii daca cineva iti foloseste contul sau nu fara sa stii.

Va trebuii sa accesezi de pe browser site-ul www.netflix.com, te autentifici iar dupa dai pe profilul tau si fa un click in dreapta sus pe poza ta de profil, dintre optiunile disponibile alge cont.
In partea de jos alegi Viewing Activity sau Activitate de vizionare. Verifica daca toate elementele din lista repectiva au fost si alte filme pe care esti convins ca nu ai da click niciodata pe ele, revii la ecranul anterior, iar apoi in partea de sus a ecranului apasa pe Change Password sau Schimba Parola. Va trebui sa introduci parola veche iar dupa de doua ori pe cea noua. Iar daca esti sigur ca cineva ti-a accesat contul bifeaza fereastra „Require all devices tu sign in again with the new passowrd” aceasta functie obliga de a se loga din nou cu parola nou creata, iar dupa apesi pe buton Save pentru a salva modificarile facute.

Related posts