Diverse Tehnologie 

Testarea unei super-masini in China

DS Techeetah a devenit a sasea echipa de Formula 6, care a avut soferul de top pe podium in cele sase curse de pana acum, in acest sezon extrem de imprevizibil.

Inainte de ePrixul de la Roma, Techeetah spera sa devina prima echipa care a castigat mai multe curse in acest sezon. asigurandu-si locul de podium la aceeasi cursa de anul trecut. Producatorul DS, partener si sponsor al Techeetah in acest sezon, a fost, de asemenea, greu la locul de munca departe de posta. Si in conformitate cu mesajul de sustinere al Formula E, supercarul DS al viitorului – DS X E-TENSE – este acum testat , deoarece compania vizeaza lansearea in 2035.

Vehiculul asimetric neobisnuit, cu trei locuri, a fost proiectat cu doua motoare diferite, unul pentru piste de curse si unul pentru utilizarea de sosea.
Cand sunteti pe drum, puteti selecta modul fara sofer si pasagerul poate sta in interiorul „coconului” uimitor al masinii, in timp ce soferii de pe pista sunt expusi elementelor.
Suspensia automobilului a fost proiectata de DS Performance – echipa tehnica din spatele programului de Formula F al producatorului, in timp ce corpul vehicului este capabil sa-si recupereze forma originala dupa un impact, sustin cei de la DS Automobiles.

Electrizant
Daca nu poti astepta pana in 2035, productia de sticla a lui Rimac C_Two incepe in 2020.
Rimac spun ca masinal lor se va lauda cu o raza de 648 kilometri si va fi capabila sa ajunga la o viteza maxima de 258 km/h.
Intre timp, Tesla sustine ca Roadster – asteapta sa fie disponibila in curand anul viitor – va avea o gama de 997 de kilometri pe taxa.
O versiune de baza va avea o viteza maxima de 402 km/h si va fi capabila sa faca 0-100 km in 1.9 secunde.
Insa un upgrade SpaceX va fi disponibil pentru cumparatori cu 10 rachete mici care vor creste viteza maxima si acceleratia.

Related posts