Diverse 

Trump vrea sa distruga MS-13

Cea mai violenta banda din lume e pe punctul de a fi dezmembrata. Celebra Mara Salvatrucha, sau MS-13 cum este prescurtata, a ajuns in atentia lui Donald Trump.

Prin anii ’80 in Los Angeles a fost infintata de emigranti salvadorieni, banda a ajuns la 70.000 de gangsteri in intreaga tara, cu mai multe „sedii” in LA, Boston, Fresno, California si Massachusetts.

Aceasta banda a fost recunoscuta ca cea mai violenta banda de strada din USA si probabil ca si din lume, ei obisnuiau sa isi execute victimele cu macete. Iar acestia erau asa de violeti incat in unele orase au fost interzise comercializarea macetelor!

Iar recent banda a comis o serie de crime, unde au omorat 2 tineri in urma cu 3 luni. In plina strada o fata de 15 ani si un baiat de 16 ani au fost omorati, iar asta a atras atentia presei.

Donald Trump a declarat ca a luat masuri ca banda MS-13 sa fie dezmembrata, iar membri sa fie deportati inapoi in America de Sud. Iar Presedintele SUA o sa tina un discurs in care o sa explice o serie mai lunga de masuri impotriva acestor bande care terorizeaza comunitatile din SUA.

Related posts