zahnreinigung 1514693 1920Sanatate 

Turism dentar, Clinica Ecadent Miercurea Ciuc

Conceptul de turism medical stomatologic nu este unul nou. Turismului medical dateaza de mii de ani, când pelerini din toate colturile mediteraneanei soseau in Golful Saronic numit Epidauria. Acest teritoriu a fost considerat un sanctuar al lui Dumnezeu de vindecare (Asklepios). Epidauria a devenit destinatie pentru turismul medical si implicit pentru turismul dentar (stomatologie).

Romania este una dintre cele mai vizate tari in ceea ce priveste turismul dentar (pe acest segment medical -stomatologie – unele clinici fiind  dotate cu tehnologie de ultima ora), iar tarifele fiind mult mai mici fata de tarile din Vestul Europei si SUA.

Problemele dentare se pot trata într-un interval scurt de timp, in vacanta, avand ocazia sa vizitati Miercurea Ciuc si imprejurimile superbe oferite de locurile pline de potential turistic. Se pot organiza excursii la oricare din obiectivele dorite,  respectand si programarile pe care se stabilesc de comun acord cu medicii dentisti de la Ecadent: Adrian Borta si Silvia Borta:

– Consultare radiografie dentara (de la distanta,  poate fi trimisa prin email)
Stabilire plan de tratament ca si durata

– Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic si lucrarile dentare

– Stabilirea traseelor turistice in functie de sedintele la dentist si a costurilor per obiectiv

– Stabilirea meniurilor si formelor de distractie + bugete

– Stabilirea clasei hoteliere si a bugetelor aferente cazarilor

– Oferirea cazarii la tarife avantajoase, chiar in aceeasi locatie cu CLinica Ecadent sau in imprejurimi

– Cost total estimativ

De regula in tarile mai dezvoltate, la o clinica stomatologica de lux,  poti cheltui o avere pe dantura, pe cand daca ajungi  in Romania la Miercurea Ciuc (Str. Bólyai, Nr.5) obtii lucrari bune la preturi mult mai mici, incluzand  excursiile stabilite in cadrul pachetului.

De cele mai multe ori pacientii din alte orase vin in Miercurea Ciuc pentru ca nu au in localitatea lor o clinica stomatologica asa cum isi doresc; de aceea apeleaza la o clinica dentara precum Ecadent care le ofera incredere deplina si o atentie deosebita.

Related posts